Anbefalinger af Esben

taleboble - like original
Sygeplejerske, 42 år: “Jeg oplevede, at jeg havde en del problemer i mit liv, som jeg havde mistet overblikket over. Jeg følte mig meget stresset, ked af det og kæmpede med et begyndende mavesår.
Esben har, med sine egenskaber som personlig coach, hjulpet mig til at få et overblik over mine udfordringer. Det blev tydeligt for mig hvor jeg skulle ‘ende og begynde’ og efter en række konsultationer synes jeg gradvist der tegnede sig et billede, som jeg konkret kunne arbejde ud fra.
Jeg sagde farvel til Esben med en behagelig ro i kroppen og mod på at arbejde videre med de udfordringer, som han hjalp mig med at få overblik over og tage hul på.”

Supply Chain Manager, 37 år: “Efter en længere periode med arbejdspres, havde jeg mistet mit menneskelige overskud – Jeg var ked af det, frustreret, præget af negative tanker og søvnløshed og deraf en belastning for mine omgivelser. Esben hjælp mig til at indse min situation og talte mig igennem min vej tilbage til mit gamle jeg. Jeg skylder Esben en stor tak for hans hjælp.”

Kok, 39 år: “Tak Esben for hjælp. Du fik mine tanker på rette spor. Du har hjulpet mig så meget. Jeg kan kun anbefale dig til andre.”

Officer, 28 år: “Jeg startede hos Esben fordi jeg følte mig fastlåst i min arbejdssituation, hyppigheden mellem at jeg var glad blev længere og længere. Esben hjalp mig til at anskue problematikken fra andre retninger og med nye værktøjer, blandt andet blev jeg opmærksom på vigtigheden i at lytte til sig selv i stedet for at bekæmpe sig selv. Således stod jeg stærkere og mere afklaret overfor de beslutninger og bekymringer som udfordrede mig i min jagt på at blive en gladere person. Da jeg stoppede hos Esben havde jeg en god følelse i maven, der fortalte mig at jeg nu var klar til at tage udfordringerne op.”

Sælger, 24 år: “Jeg har været til coaching hos Esben, da jeg kæmpede med nogle problemer omkring tvivl og afklaring. Det var svært at tage det rigtige valg da følelserne ville et og fornuften noget andet. Esben har hjulpet mig til at sætte tingene i perspektiv. Han hjalp mig med at få en afklaring og træffe en stor og svær beslutning, som uden tvivl vil komme mig til gode. Efter mit coaching forløb hos Esben, er jeg blevet bedre til at slippe de negative følelser og har fået nogle redskaber til, at træffe de rigtige beslutninger for fremtiden. Jeg ser tingene i et andet lys nu, og jeg har lært hvordan jeg for fremtiden skal være tro mod mig selv, og stå ved mig selv. Jeg kan klart anbefale et forløb hos Esben, til alle der på den ene eller anden måde, kæmper med nogle personlige problemer, eller mangler sparring på de store spørgsmål i livet.”

(Tilbage til forsiden)