Coachinglokalet

Coachinglokalet i København

Coachinglokalet
Coachinglokalet er centralt placeret , i lyse og rare omgivelser. Det befinder sig på Vesterbro lige ved Enghave Plads, på min hjemmeadresse Haderslevgade 27, 2.tv, 1671 København V

  • Til fods ligger det 15 minutters gang fra Dybbølsbro Station eller 20 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.
  • Du kan også tage buslinje 10 eller 14 fra Københavns Hovedbanegård. Begge linjer stopper ca. 100 meter fra min hoveddør.

 

Coaching over telefonen

Hvis du bor et stykke vej fra coachinglokalet er der er også mulighed for at aftale at vores coaching foregår over telefonen eller Skype. Min erfaring er at coaching over telefon og Skype er ligeså effektivt som et personligt møde. Nogen foretrækker et telefonmøde fordi det er nemmere at få til at passe med en travl hverdag.

Coaching i din virksomhed

Hvis du er virksomhedskunde tilbyder jeg at møde op i din virksomhed.

Et typisk coachingforløb

Et typisk forløb varer 4-8 sessioner. Mødehyppigheden svinger imellem en gang om ugen og engang hver anden måned. Generelt mødes vi hyppigt i starten og senere med større mellemrum. Næste møde aftales i slutningen af hver session eller over E-mail nogle dage efter. En session varer en time.

Kom igang med coaching

Har du spørgsmål, eller har du bare lyst til at komme i gang med coaching så skriv en mail til esben@esbencoaching.dk eller en SMS til 26 95 25 52. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe.