Business coaching

businesscoachingLigesom mange ansatte tager arbejdet med hjem tager de også hjemmefronten med på arbejde. Når jeg arbejder som coach i virksomheder arbejder jeg derfor med udgangspunkt i hele mennesket. Udgangspunktet vil ofte være evnen til at leve op til udfordringer og arbejdsglæde.

Den individuelle medarbejder

En mulighed er at aftale individuel coaching med en eller flere medarbejdere. En del af sådan en aftale kan indeholde et krav om emner der skal berøres og der kan aftales at jeg som coach giver en status på den enkelte coaching session. Det er vigtigt i denne sammenhæng at præsentere coaching som et tilbud, og ikke et krav, da medarbejderens motivation er afgørende for at man med coadching kan skabe en forandring.

Den individuelle leder

Mange ledere har en udfordring i forhold til at støtte medarbejderne og nogle af de menneskelige kompentencer. En del ledere arbejder med deres personlighed, med at få “slebet nogle kanter”, så de kan blive en mere rummelig, menneskelig og anerkendende leder. Som leder kan man ofte føle at man står alene med opgaven/ansvaret. En anden udfordring for en del er at få enderne til at mødes i forhold til familieliv og et tidskrævende arbejdsliv.

Oplæg

En måde at komme i gang med at tilbyde coaching er at aftale at jeg holder et oplæg. Dette vil give medarbejderne et indtryk af hvad jeg står for og give dem en mulighed for at vurdere om de kunne være interesseret i coaching.

Prøv mig af

Hvis du overvejer coaching men kan jeg tilbyde dig et coaching-forløb på 5 gange til op til 2 medarbejdere til en stærkt reduceret pris. Efter et sådan smagsprøve vil du kunne vurdere om dette er noget du kunne tænke dig at gå videre med i virksomheden.

Jeg er akkrediteret som ACC coach af ICF. Læse mere om dette her

Du kan læse mere på den øvrige hjemmeside om hvem jeg er og eksempler på nogle af de klienter jeg har haft

Til forside